Mourinhu ponuđen novi posao - Sportski defakto

Breaking

četvrtak, 4. listopada 2018.

Mourinhu ponuđen novi posao

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho nalazi se pred otkazom u ovom klubu, ali na novi posao u slučaju odlaska sa Old Trafforda neće dugo čekati.



Prema navodima Sports Illustrateda, Fudbalski savez Sjedinjenih Američkih država spreman je Posebnom ponuditi selektorsku poziciju i to sa poprilično primamljivom ponudom.
Selekcija SAD-a od odlaska Brucea Arene nema selektora, a ne žele ponuditi nijednom drugom stručnjaku, dok se ne razjasni status Portugalca na Teatru snova.
On bi uskoro trebao biti poznat. Daily Mail je danas objavio kako je rukovodstvo kluba dalo Mourinhu mjesec dana nade da spasi posao, ali je pred njim serija zaista teških utakmica.
Iako će ponuda FS SAD-a sigurno biti primamljiva, pitanje je da li je Jose spreman za selektorski posao i da li želi na loš način završiti svoj put u evropskom fudbalu.
Ipak, ranije je najavljivao kako bi u kasnoj fazi karijere želio raditi u reprezentaciji i sada mu se pruža prva šansa i sigurno je da u SAD-u jedva čekaju njegov otkaz na Old Traffordu.

Nema komentara:

Objavi komentar