Vrijeme da se poludi? I Liverpool spremio bombu - Dybala - Sportski defakto

Breaking

petak, 6. srpnja 2018.

Vrijeme da se poludi? I Liverpool spremio bombu - Dybala





Redsi pokušavaju da profitiraju sa dolaskom Ronalda

Transfer Kristijana Ronalda je tema broj jedan u fudbalskoj Evropi, a njegova najavljena selidba u Juventus otvara pitanje ko će ga naslediti u Realu. Ali i da li će neko morati da napusti Juventus zbog njegovog dolaska.
Liverpul se prvi dosetio da pokuša da profitira iz te situacije. Čim su postali ubeđeni da Ronaldodolazi u Juve, na Enfildu su počeli da razmišljaju o dovođenju Paula Dibale. Veruju da bi Juventus prodao Argentica koji im sada baš i nije neophodan kada dolazi Portugalac.
Liverpul je uspostavio kontakte sa menadžerom Gustaom Maskardijem koji je dobio zadatak da ispipa teren oko Dibale. Ako Juventus bude voljan da ga proda, Redsi su voljni da pregovaraju. Posle neuspeha u slučaju sa FekiromDibala bi mogao da bude kapitalno pojačanje Redsa, a vrlo ga je lako zamisliti i Klopovim sistemu sa Salahom i Firminom.
Nije tajna da Dibala uprkos ogromnom talentu i kvalitetu, nije baš najomiljeniji igrač u Torinu., Ni kod rukovodstva, ni kod trenera Alegrija koji ga je često hladio na klupi. Juve je već u nekim slučajevima razgovarao sa zainteresovanim klubovima, ali je Atletiku i Bajernu poručio da je cena 150.000.000 evra što je za njih bilo previše. Previše je to iza Liverpula, tako da ako cena ne bude redukovana, verovatno mogu da zaborave na Dibalu.
Juve je poznat kao klub u kojem svaki igrač ima cenu. Slična situacija je bila sa Pogbom i neće propustiti priliku da zaradi ogroman novac ako Liverpul dostvi ponudu koja se ne odbija.
U međuvremenu je Dibala privukao pažnju na društvenim mrežama pošto je objavio sliku sa novim imidžom. Dibala se ofarbao u neku srebrnu boju i poručio: Vreme da se poludi!
Da li je i Liverpul spremio ludu ponudu?

Nema komentara:

Objavi komentar