Tek došao i odmah problemi: Karius se pred lijepom Merve nije mogao kontrolisati - Sportski defakto

Breaking

srijeda, 26. rujna 2018.

Tek došao i odmah problemi: Karius se pred lijepom Merve nije mogao kontrolisati

Loris Karius odmah po dolasku u Istanbul se bacio na posao.



Njemački golman je do prije nekoliko mjeseci bio predmet ismijavanja zbog katastrofalne predstave u finalu Lige prvaka. Morao se nositi s brojnim šalama zbog kojih je internet gorio, a svoj mir ovog ljeta je pronašao u Turskoj, tačnije Istanbulu gdje će do kraja sezone nastupati za Bešiktaš.
Nije dugo trebalo Kariusu da dospije u centar pažnje, ponajviše zbog izgleda koji mu donosi usporedbe s holivudskim glumcima, pa stoga i ne čudi što je odmah krenuo u "lov" na atraktivne ljepotice.
Tako barem tvrdi Merve Tasskin koja u Turskoj ima status internet zvijezde, ma šta god to značilo, otkrivši kako se sastajala s Kariusom. U tome ništa ne bi bilo čudno da njemački golman atraktivnoj Tasskin nije slagao da nema djevojku...


"Sve je počelo na Twitteru, a zatim je Karius tražio da pređemo na Snapchat. Nije dugo trebalo da razmijenimo brojeve, tako je dopisivanje krenulo. Zatim je uslijedio sastanak na kojem mi je rekao da nema djevojku", ispričala je Merve, pa potom otkrila da se ubrzo Karius povukao iz cijele priče.
"Čim je dospjelo u javnost za nas, svi kontakti na društvenim mrežama su prekinuti. Nestao je..."
Od ranije je poznato kako je Karius u vezi sa Ianthe Rose koja se bavi manekenstvom. Kako li je reagovala na aferu golmana Bešiktaša, još nije poznato...

Nema komentara:

Objavi komentar