UŽIVO: Englezi prelazni rok privode kraju - Sportski defakto

Breaking

srijeda, 8. kolovoza 2018.

UŽIVO: Englezi prelazni rok privode kraju



Englezi od ove sezone transfere završavaju do 9. augusta u 17 sati. Klubovi će moći da kupuju igrače do ovog roka, a nakon ovog datuma će moći samo da prodaju igrače van Ostrva i da ih posuđuju u druge klubove...
10:35 - Thibaut Courtois ima zakazane preglede u Madridu. Od sutra će postati novi član Kraljeva. Chelsea će dobiti 35 miliona funti i Matea Kovačića.

10:20 - Fulham ne staje sa pojačanjima. Ponudili su osam miliona funti za desnog beka Celte Huga Malla.
10:10 - Watford je poslao ponudu za veznjaka Southamptona Jamesa Ward-Prowsea. Nude 10 miliona funti. 

09:40 - Nabil Fekir mogao bi postati novo pojačanje Chelseaja.



08:40 - Paul Pogba silno želi otići iz Manchester Uniteda. Navodno je već sve dogovorio sa Barcelonom, ali United ga ne želi prodati.

08:30 - Kurt Zouma blizu je Evertona. U Chelseaju ovaj francuski fudbaler nema mjesta, pa će na novu posudbu. Menadžer Evertona Marco Silva želi barem jednog štopera do kraja prelaznog roka i na kraju je izbor pao na Zoumu.



08:10 - Kepa Arrizabalaga trebao bi danas postati novi golman Chelseaja. Plavci su ga spremni platiti gotovo 72 miliona funti, čime bi postao najskuplji golman ikad. Na Stamford Bridgeu će zamijeniti Thibauta Courtoisa koji će vjerovatno postati član madridskog Reala.

08:00 - Tottenham je poslao zvaničnu ponudu Aston Villi za veznjaka Jacka Grealisha. Cifra je 25 miliona funti i čeka se odgovor tima sa Villa Parka.

Nema komentara:

Objavi komentar